Bemutatkozás

/sites/default/files/styles/szolgaltatas/public/kepek/sopmed-1_0.jpg?itok=Wd6bztV_

A szakrendelőben a nőgyógyászati-, illetve a magzati szűrővizsgálatokat, kisebb nőgyógyászati beavatkozásokat dr. Bikkes József szülész-nőgyógyász szakorvos végzi. 20 éves szakmai tapasztalata mellett a Fetal Medicine Foundation- London (FMF) auditált és akkreditált ultrahangos specialista a Magyar Szülészeti-és Nőgyógyászati Ultrahangos Társaság (MSZNUT) legmagasabb (C-szintű) végzettségével rendelkezik. Több tudományos társaság tagja (többek között a Nemzetközi Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság ISUOG, Nemzetközi petefészek-tumor analízis csoport IOTA). Az emlő- és az általános ultrahangvizsgálatokat dr. Vincze Judit radiológus főorvosnő végzi, aki 1993-ban végezett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, a radiológusi szakvizsgát 2000-ben szerezte meg. 1993-2020 között a Soproni Erzsébet Kórház Röntgen- és Izotópdiagnosztikai osztályán dolgozott. Ultrahangvizsgálatokkal a kezdetektől foglalkozik. Az ő közel 30 éves szakmai tapasztalata és a rendelkezésünkre álló csúcstechnológiás ultrahang-berendezés igazán jó lehetőséget biztosítanak a hasi-nyaki szervek, az emlők, a lágyrészek, az erek korrekt vizsgálatára, esetleges jó- vagy rosszindulatú elváltozások korai felismerésére, ami sok esetben a gyógyulás záloga.

Rendelésünkön mindig törekszünk a pontosságra, a precizitásra és arra, hogy egy vizsgálat a lehető legkevesebb (lelki, vagy fizikai) megterheléssel járjon. Ezt a célt szolgálja többek között az is, hogy a vizsgálatokra előzetes bejelentkezés szükséges, így a várakozási időt lehetőség szerint minimálisra tudjuk csökkenteni.

Rendelésünk zászlóshajója egy GE Voluson E8 Expert ultrahangos berendezés, amely csúcstechnológiát jelent. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, ha egy vizsgálat eredményeképpen további kezelésre, illetve diagnosztikai vagy egyéb vizsgálatokra van szükség, akkor a páciensnek segítséget tudjunk nyújtani a továbbiakat illetően, azaz kérdéseivel ne maradjon egyedül, mindemellett bejáratott betegútvonalakon tudjuk segíteni a további lépéseit. Igyekszünk barátságos és emberi környezetet biztosítani, amit pácienseink remélhetőleg megelégedéssel tapasztalnak is.